Наистина харесваш новата си тръпка и искаш нещата между вас

...
 
Наистина харесваш новата си тръпка и искаш нещата между вас
Коментари Харесай

7 психологически трика, за да го накарате да жадува за вас

 

Наистина харесваш новата си тръпка и искаш нещата сред вас да се задълбочат, само че просто не си сигурна по какъв начин да го направиш, без да изглеждаш като досадна лепка. Искаш да го накараш да пожелае да се ангажира единствено с теб.

Но по какъв начин тъкмо се прави това?

Всъщност не е толкоз комплицирано. Ако той към този момент ви харесва, вие сте на половината път. Сега всичко, което би трябвало да извършите, е да му докажете, че сте всичко, което той може да желае и има потребност. И има способи, по които можете да извършите това, без даже да се напрягате доста.

Никога не е елементарно да накараш мъжа да се обвърже – и имаме поради цялостен ангажимент – до степен да не желае никой различен с изключение на теб.

Всички те имат блуждаещо око и не можете да се преструвате, че не го виждате. Но това, което МОЖЕТЕ да извършите, е да го накарате да се влюби във вас толкоз мощно, че мисълта да ви загуби да надвива над всяка потребност.

С тези 7 трика елементарно ще го накарате да залепне за вас като лепило! Просто бъдете себе си и по-късно прибавете малко спомагателен усет. Ще бъдеш неустоима за него и ще си единственото момиче в мозъка му.

Да започваме. Ето 7 лесни трика, с цел да го накарате да жадува за ангажимент от вас и единствено от вас!

 

Бъдете леки, занимателни и спокойни

Това е най-лесното нещо! Уверете се, че той ви свързва със занимателни моменти, цялостни със смях, без стрес и без недоволства. Вероятно към момента сте в началните стадии, тъй че няма потребност да му възлагате всичко незабавно.

Първо му позволете да види какъв човек сте, което се надяваме да го накара да види, че сте някой, с който желае да бъде в близост за дълго време! Забавлявайте се, не бъдете прекомерно предсказуеми и поддържайте интереса му, като му оферирате неща, които знаете, че ще хареса.

 

 

Спечелете приятелите му

 

Приятелите му са второто му семейство, тъй че им дайте късмет да видят какво ужасно момиче е намерил техният другар. Но не се опитвайте прекалено много и не стигайте до точката, в която е явно, че сте прекомерно нетърпеливи да угодите.

 

Не оставяйте напъните му да останат незабелязани

 

 

 

Това може да бъде най-малкото нещо, като да вземем за пример да ви подготви закуска, да си извършите химическо почистване или да изведете кучето си на разходка. Всичко това значи доста, когато се замислите, тъй че постоянно, когато той направи нещо хубаво за вас, и изключително в случай че направи всичко по силите си, с цел да ви угоди, наградете го!

Искреното „ благодаря “ изминава дълъг път! Но можете също да му благодарите по доста разнообразни способи (ще оставим всичко на вашето въображение), само че съм сигурен, че разбирате намека. Бъдете признателни и забележете, когато той се пробва да бъде до вас, в каквото и да е качество. Най-малките неща вършат най-голямата разлика.

 

Бъдете в непрекъсната връзка с него

Не прекалявайте, като се обаждате 10 пъти дневно, само че не забравяйте да изпращате текст за положително утро и да му пожелавате лека нощ всеки ден. Можете да му се обаждате едновременно всеки ден, с цел да видите по какъв начин минава денят му и да го свикнете.

По този метод, в случай че измине ден или два, без да се обадите или изпратите SMS в избрания час, той ще го забележи и ще разбере, че в действителност го пропуща. Дотогава вие ще станала неразделна част от неговия ден и той ще жадува за вашето наличие. И по този начин се прави!

 

Натиснете спирачките, когато сте на върха (и направете по този начин, че в действителност да му липсвате)

Когато нещата са в в действителност висока точка, натиснете спирачките за минута и напуснете полезрението му за малко. Само ден -два, нищо извънредно. Целта на това е той да свикне да те има толкоз доста, че ненадейно да не те вижда в продължение на 2 дни да наподобява цяла безкрайност.

Ако съумеете да извършите това и не се обаждате или не изпращате текстови известия за през целия ден, ще го накарате в действителност да жадува за вашето допиране, глас и смях. Той ще осъзнае, че никое друго момиче не може да се съпоставя и без значение какъв брой девойки има, ВИЕ сте единствената, с която желае да се смее на най-глупавите неща.

 

Покажете му, че му вярвате и не го проверявайте

Покажете му, че няма да сте тази, която ще му отнеме свободата, като непрестанно се обаждате и изпращате известия, с цел да сте сигурни, че е правилен на думата си. В един миг ще би трябвало просто да му се доверите, че той не ви предава.

Ако извършите това, той ще оцени това, че ви има в живота си до степен, че в действителност ще види бъдеще с вас. Дайте му малко доверие и ще получите доста в подмяна.

 

 

 

Не го притискайте да се ангажира от какъвто и да е тип

 

Ако би трябвало да го принудите, няма да стане. По всевъзможен метод работете интензивно върху връзката, бъдете добра другарка и прекарвайте доста време дружно. Но не говорете за ангажираност и не се опитвайте да го притискате към каквото и да е. Мъжете виждат това и познайте какво? Това единствено ги плаши. Ако види какъв брой сте захласнати от това да го накарате да се обвърже, той ще се отдръпне. Никой не се нуждае от толкоз огромен напън толкоз рано.

Дайте му късмет да осъзнае, че ви желае. Ще се случи. Просто следвайте всички елементарни трикове. Оставете всичко да се случи естествено и ще го имате в дълготраен проект.

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР